Foodies μου, πήγαμε στο ολοκαίνουργιο 21+ στο Περιστέρι, με πιάτα για τη μέση, που ήρθε για να μας κερδίσει!
Στο πρώτο μοίρασμα…μας καλωσόρισαν δυνατά με χειροποίητα popcorn από βιολογικό καλαμπόκι με τρούφα και miso.
Ξεκινήσαμε με gyoza προβατίνας που έχει σιγοψηθεί τόσο μέχρι να λιώσει στο στόμα και να αφήσει μια γλυκάδα. Κι ο ζωμός; Δεκάρι!
Τον τρως με το κουτάλι!
Μετά, το χειροποίητα ravioli γεμιστά με χοιρινή σπάλα σιγοψημένη και μαδημένη, πεκορίνο, καραμελωμένες πιπεριές, flakes από καπνιστή pancetta και κρέμα από παλαιωμένο cheddar.
Αυτή η μερίδα τελειωσε πριν καν ξεκινησει!
Ακολουθεί το ΑΧΑΣΤΟ short rib γιουβέτσι, με ξηρή μυζήθρα Αρκαδίας και μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο που λιώνει με το πιρούνι. Το απόλυτο παραδοσιακό comfort food. Αυτό δεν είναι πιάτο… είναι άσος στο μανίκι!
το τρυφερό Rib eye από Black Angus Ουρουγουάης σε ένα απόλυτο medium ψήσιμο με pepper sauce και πατάτες που κόβονται εκεί & περνιούνται με αλεύρι ταπιόκας για έξτρα τραγανότητα!
Για φινάλε, ζεστό σοκολατένιο σουφλέ με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης και από πάνω popcorn με καραμέλα. Γλυκό, αλμυρό και τραγανό. Κάθε κουταλιά ισορροπεί σαν τέλειο 21 στη γεύση.
Είσαι μέσα;