Χρήστος Ζαμπούνης: Savoir Vivre στο Εστιατόριο
Ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλάει για το Savoir Vivre στο Εστιατόριο και γενικά στο Τραπέζι στην αποκλειστική συνέντευξη στο FoodCritic.GR.
Απαντάει σε ερωτήσεις που όλοι μας οφείλουμε να γνωρίζουμε όταν βρισκόμαστε στο τραπέζι:
-
Τρώμε τα μακαρόνια με το κουτάλι;
-
Πως τοποθετούμε την πετσέτα;
-
Πως φωνάζουμε έναν σερβιτόρο;
Όλες οι παραπάνω απαντήσεις και ακόμα περισσότερα για το Savoir Vivre στο Εστιατόριο στο βίντεο που ακολουθεί.
Μπορείτε να δείτε απευθείας το βίντεο στο Youtube: Savoir Vivre στο Εστιατόριο
Στο βίντεο, ο Χρήστος Ζαμπούνης τρώει Μακαρόνια Pomodoro
Ευχαριστούμε το εστιατόριο Capanna στο Κολωνάκι για την παραχώρηση του χώρου σε αυτή τη συνέντευξη με τον κύριο Ζαμπούνη.