Compare Listings

Χρήστος Ζαμπούνης: Savoir Vivre στο Εστιατόριο

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλάει για το Savoir Vivre στο Εστιατόριο και γενικά στο Τραπέζι στην αποκλειστική συνέντευξη στο FoodCritic.GR.

Χρήστος Ζαμπούνης: Savoir Vivre στο ΕστιατόριοΑπαντάει σε ερωτήσεις που όλοι μας  οφείλουμε να γνωρίζουμε όταν βρισκόμαστε στο τραπέζι:

  • Τρώμε τα μακαρόνια με το κουτάλι;

  • Πως τοποθετούμε την πετσέτα;

  • Πως φωνάζουμε έναν σερβιτόρο;

Όλες οι παραπάνω απαντήσεις και ακόμα περισσότερα για το Savoir Vivre στο Εστιατόριο στο βίντεο που ακολουθεί.

Μπορείτε να δείτε απευθείας το βίντεο στο Youtube:  Savoir Vivre στο Εστιατόριο

Στο βίντεο, ο Χρήστος Ζαμπούνης τρώει Μακαρόνια Pomodoro

Ευχαριστούμε το εστιατόριο Capanna στο Κολωνάκι για την παραχώρηση του χώρου σε αυτή τη συνέντευξη με τον κύριο Ζαμπούνη.