Φιλέτο λαυράκι με χόρτα, τοματίνια και πιπεριές κόκκινες με σάλτσα λεμονιού
Από τα πιο ωραία πιάτα που έχουμε δοκιμάσει με κύριο συστατικό το λαυράκι. Ειδικά και οι υφές του φρεσκοτριμμένου πιπεριού έδιναν μοναδικό άρωμα και χρώμα στο πιάτο. Το δοκιμάσαμε στο εστιατόριο Palmer’s του Sikyon Coast στο Ξυλόκαστρο.
Σχόλια Facebook
Φιλέτο λαυράκι στο Palmer’s στο Ξυλόκαστρο - Sikelianou, Sikia 204 00, Greece
Loading Slider...
Φιλέτο λαυράκι στο Palmer’s στο Ξυλόκαστρο - Sikelianou, Sikia 204 00, Greece