Στο Νούφαρο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής στο Ξυλόκαστρο, φτιάξαμε τη δική μας βάφλα με δύο μπάλες παγωτό, στη βάση πραλίνα σοκολάτας και απογειώθηκε η γεύση!
Στη βάση της βάφλας ζητήσαμε να έχει πραλίνα σοκολάτας και επιλέξαμε με 2 μπάλες παγωτού: Bueno και Ferrero. Τη γεύση απογείωσαν και τα πουράκια σοκολάτας και το σιρόπι σοκολάτας που μπήκε σαν επικάλυψη.
Το προζύμι της βάφλας ήταν αφράτο και η αναλογία της ζάχαρης ήταν όσο έπρεπε για να αντέξει και τις μπάλες παγωτού αλλά και την πραλίνα στη βάση χωρίς να είναι υπερβολικά γλυκιά.
Την ετοίμασαν πολύ σύντομα και σε λίγα μόλις λεπτά από την παραγγελία, είχε έρθει στο τραπέζι μας. Τα πουράκια σοκολάτας και το σιρόπι σοκολάτας ήταν εικαστική παρέμβαση του μαγαζιού και για εμάς μια ευχάριστη έκπληξη.